Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://www.lolosart.gr.

Ηλίας Χ. Λώλος

Σκουφά 43, Άρτα

τηλ. 2681022716

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Φόρμα επικοινωνίας

Διατηρούμε τα δεδομένα από την φόρμα επικοινωνίας, για ορισμένο χρονικό διάστημα, για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών, αλλά δεν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που υποβάλλονται σε αυτήν, για προωθητικούς σκοπούς.

Cookies

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα πρόχειρο cookie για να προσδιορίσουμε αν ο πλοηγός δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και διαγράφεται όταν κλείνετε τον πλοηγό σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Πολιτική Απορρήτου

Το Εργαστήρι Αγιογραφίας Ηλίας Χ. Λώλος με έδρα στην Σκουφά 43, στην Άρτα και με διακριτικό τίτλο www.lolosart.gr  λειτουργεί ως υπεύθυνος συλλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό της τόπο www.lolosart.gr.
Με την παρούσα πολιτική απορρήτου θέλουμε να περιγράψουμε τον τρόπο χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, όπως επίσης πως μπορείτε να επικοινωνήτε μαζί μας για θέματα ή απορίες που σας απασχολούν για την παρούσα πολιτική απορρήτου. Για κάθε θέμα που αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας και/ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2681022716 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lolosart.gr.
Το Εργαστήρι Αγιογραφίας Ηλίας Χ. Λώλος μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.lolosart.gr παρουσιάζει, προωθεί και πουλάει προϊόντα σχετικά με χειροποίητες Αγιογραφίες και Βυζαντινές εικόνες γενικότερα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να αποστέλλει και ενημερωτικό/ διαφημιστικό υλικό (newsletters σχετικών ειδήσεων και προσφορών).
Προσωπικά δεδομένα είναι οι πληροφορίες των φυσικών προσώπων (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική και/ή ηλεκτρονική διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και άλλα). Αυτές προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου.
Ο κύριος σκοπός του διαδικτυακού μας τόπου www.lolosart.gr είναι η γνωστοποίηση των υπηρεσιών, και η διάθεση-πώληση προϊόντων όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός είναι απαραίτητο να μας παραχώρησετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα που θεωρούνται υποχρεωτικά προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Αυτά επισημαίνονται με αστερίσκο (*) στις σχετικές φόρμες παραγγελίας και επικοινωνίας. Επιπρόσθετες, μη υποχρεωτικές πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε εφόσον ζητηθούν και εφόσον το επιθυμείτε. Αυτά τα μη υποχρεωτικά στοιχεία δεν έχουν σημασία στην εκπλήρωση του βασικού σκοπού αλλά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
Ζητούμε και συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία:
α) Υποχρεωτικά: όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)
β) Προαιρετικά: κωδικό πρόσβασης (για την περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε λογαριασμό), σημειώσεις/ παρατηρήσεις/ κριτικές σας στο σχετικό πεδίο παρατηρήσεων στην φόρμα παραγγελιών και επικοινωνίας ή/ και σχετικές φόρμες αξιολογήσεων.
γ) Στοιχεία συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (πχ πληροφορίες πληρωμής).
δ) Πιθανόν σημειώσεις από τηλεφωνικές μας συνομιλίες μαζί σας για διευκρινήσεις σχετικά με την παραγγελία σας ή τυχόν σχόλια και  παράπονα, καθώς επίσης για προϊόντα που πιθανόν να έχετε επιλέξει για αγορά στο μέλλον (πχ. αγαπημένα, my favorites, wish list).
ε) Αγορές που έχετε κάνει στο παρελθόν και δείχνουν τα ενδιαφέροντα σας ώστε να μας επιτρέψουν να σας κάνουμε μια προσωποποιημένη πρόταση αγοράς.
Στ) Τέλος, είναι δική σας επιλογή ή όχι να μοιράζεστε μαζί μας στοιχεία όπως ιστορικό –στοιχεία επισκεψιμότητας στον ιστότοπο μας ή άλλους ιστότοπους και γενικότερα στοιχεία μου μας δίνονται από την χρήση cookies  στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης cookies εδώ.

Παιδιά – ανήλικοι

Το εργαστήρι συμμορφώνεται απόλυτα με την νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά κάτω των 16 ετών να πραγματοποιούν εγγραφή στον ιστότοπο μας, παρά μόνο με την συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.
Η επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται αποκλειστικά από το εργαστήρι μέσω ειδικών προγραμμάτων-εργαλείων πληροφορικής. Είναι πιθανόν στο μέλλον και κατ’ εξαίρεση, μέσω δεσμευτικών για την τήρηση εμπιστευτικότητας συμβάσεων,  να ζητηθεί από τρίτους να γίνει κάποια επεξεργασία των δεδομένων σας. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε σχετικά και θα ζητηθεί η συγκατάθεση σας στην αλλαγή αυτή που αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου. Στόχος είναι η παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσίες και εμπειρίας στην περιήγηση του ιστότοπου μας, κατανοώντας τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους. Αυτό γίνετε με την συλλογή και την χρήση των στοιχείων που μας δίνετε. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κάνετε αυτό θα βρείτε στην συνέχεια.  Στην περίπτωση που αρνηθείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα σας μαζί μας (και το δικαιώματα επικοινωνίας), δεν θα μπορούμε να σας παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες που ίσως χρειαστείτε (πχ ενημερώσεις για αφίξεις νέων προϊόντων ή διαθεσιμότητα προϊόντων που ήταν σε έλλειψη).

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Παραγγελίες προϊόντων: Προκειμένου να εκπληρώσουμε έναν από τους σκοπούς του εργαστηρίου που είναι η πώληση προϊόντων, τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε την παράδοση των προϊόντων και οποίες πιθανές συμβατικές υποχρεώσεις προκύπτουν από την πώληση (πχ επιστροφή, εγγυήσεις) όπως ορίζει ο νόμος.
Δημιουργία λογαριασμού: Στην περίπτωση που το επιθυμείτε για την εύκολη παρακολούθηση του ιστορικού των αγορών σας ή σχετική σας πληροφόρηση για τα νέα του εργαστηρίου κ.α.
Επικοινωνία: Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να γίνει διαχείριση ενός αιτήματος σας (πχ αλλαγή διεύθυνσης αποστολής) ή οποιαδήποτε άλλης δυσκολίας, απορία ή ερωτήματος προκύψει για την σωστή εκτέλεση της παραγγελίας σας ή του αιτήματος σας.
Προώθηση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (πχ εταιρία courier που θα αναλάβει την παράδοση της παραγγελία σας).
Αποστολή ενημερωτικού προωθητικού μηνύματος (newsletter προσφορών, ή εξατομικευμένων προσφορών). Φυσικά, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εξαιρεθείτε από την λίστα αποστολής newsletter πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού προωθητικού μηνύματος ή εφόσον έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό, αλλάζοντας  τις σχετικές ρυθμίσεις.
Αποστολή αιτημάτων έρευνας ικανοποίησης προκειμένου να βελτιώσουμε τα προσφερόμενα προϊόντα μας, υπηρεσίες και εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορείτε να ενημερωθείτε εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, το σκοπό της επεξεργασίας,  ποια δεδομένα σας διατηρούμε και για πόσο χρόνο, αλλά και για τα δικαιώματα σας όπως η διόρθωση, ή ο περιορισμός της επεξεργασίας και η διαγραφή τους, καθώς επίσης και η υποβολή καταγγελίας στην αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων εάν πιστεύετε ότι για κάποιο λόγο δεν διαχειριστήκαμε με ορθό τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, e-mail: contact@dpa.gr). Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε τα στοιχεία σας σε μηχαναγνώσιμη μορφή και να τα δώσετε σε άλλον φορέα επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην σας στέλνουμε ενημερωτικά προωθητικά μηνύματα  (newsletter). Μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσουμε εντελώς την επεξεργασία των στοιχειών σας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα εκτός αν το επιβάλλουν άλλοι νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν του δικαιώματος σας (πχ δικαστική απόφαση, εισαγγελική διαταγή).
Για να προχωρήσουμε στην παραπάνω διαδικασία πιθανόν να χρειαστεί να επαληθεύσουμε τα στοιχεία σας.
Το εργαστήρι δεν μεταβιβάζει σε κανέναν τα προσωπικά σας δεδομένα παρά μόνο σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπληρώσει τον σκοπό της πώλησης προϊόντων (για παράδειγμα τα στοιχεία σας πρέπει να τα μεταβιβάσουμε στην εκάστοτε εταιρία μεταφορών προκειμένου να παραδοθεί η παραγγελία σας). Επίσης δύναται όπου το επιτρέπει ο νόμος να τα μεταβιβάσουμε σε τρίτους για την εκπλήρωση συναλλαγών, ερευνητικών και προωθητικών ενεργειών  πάντα με την συγκατάθεσή σας. Τέτοιοι αποδέκτες μπορεί να είναι εταιρίες παροχής υπηρεσιών οι οποίες παρέχουν προωθητικά & ερευνητικά προγράμματα μέσω διανομής e-mail, ερωτηματολογίων. Η συνεργασία γίνεται τηρώντας τους κανόνες απόρρητου και ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για την εκπλήρωση των συγκεκριμένων υπηρεσιών και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πέραν του οποίου τα δεδομένα αυτά διαγράφονται ή μετατρέπονται σε ανώνυμα και μόνο με την μορφή στατιστικών στοιχείων.
Κάποιες απ’ τις εταιρίες που μπορεί να συνεργαζόμαστε είναι οι:  ΕΛΤΑ Courier, Google, Twitter, Ecwid,  Instagram,  Facebook.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Εφαρμόζουμε όλες τις διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας για να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με απώλειες , κακόβουλη  ή χωρίς άδεια χρήση, μεταβολή και καταστροφή. Ο υπεύθυνος ασφαλείας και όλοι εκείνοι που συνεργάζονται μαζί για την λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και πράττουν σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού.
Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων της εταιρίας μας (Ηλίας Λώλος, Σκουφά 43, Άρτα, 47100, e-mail: iliaslolos@gmail.com)
Η παρούσα πολιτική απορρήτου επανεξετάζεται και βελτιώνεται όταν κρίνεται απαραίτητο και θα σας ενημερώνουμε μέσω των στοιχείων σας που θα έχουμε διαθέσιμα.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.lolosart.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το διαδικτυακό τόπο του Εργαστηρίου Αγιογραφίας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

 

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.


Τι είναι τα Cookies;Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.
Απενεργοποίηση Cookies:Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

Κλείσιμο